Antena Meniu Search
x

La volan, cu o alcoolemie aproape de coma

Un barbat a fost prins cu o alcoolemie aproape de coma, dupa ce a produs un accident pe autostrada Bucuresti - Pitesti. Cu vederea incetosata, a acrosat un autoturism condus de o femeie a incercat sa se ascunda apoi in cartierul Militari din Bucuresti.

Vezi și

In starea in care se afla, barbatului i-ar fi fost aproape imposibil sa ajunga fara incidente la destinatie.

Dupa accident, barbatul a plecat de la locul accidentului ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Politistii din Capitala au reusit sa-l opreasca in trafic, in cartierul Militari. Imediat, politistii de la Autostrazi au venit sa-l duca la spital pentru a-i recolta probe biologice. Avea alcoolemia de 1,46 miligrame alcool pur in aerul expirat.

“Pe autostrada Bucuresti-Iitesti, sensul catre Pitesti, a fost acrosat de un autovehicul care nu a oprit la fata locului, avand in vedere sesizarea, am apelat la echipajele de politie de pe autostrada sa urmareasca acest autovehicul”, a declarat Emilian Buican, de la Politia Autostrazi.

Omul a ramas fara permis de conducere si s-a ales cu dosar penal pentru ca a urcat beat la volan.

Neatentia unui sofer a facut probleme si pe Autostrada Soarelui. Barbatul a provocat un carambol in care au fost implicate trei masini. In urma accidentului, un copil usor ranit a fost transportat la spital, iar traficul s-a desfasurat cu dificultate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » La volan, cu o alcoolemie aproape de coma