Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Licitatii bizare pe internet

Pe internet gasesti ce vrei si ce nu vrei! Ajunge sa intri pe un site de licitatii online si ce-o sa vezi acolo, o sa te faca sa razi in hohote! Oamenii vand tot ce se poate, de la o armura pentru un purcelus de Guineea si pana la lenjeria intima sub forma de pastila efervescenta

Vezi și

Pe internet gasesti si ce nu te-ai gandit vreodata ca exista. Altii ne-au luat-o inainte si vand fel si fel de obiecte care mai de care mai ciudate. Armura pentru purcelusul de Guineea a fost licitata mai intai cu 300 de dolari, iar acum a ajuns la 20.000 de dolari. Cu siguranta cineva se va gasi sa o cumpere, insa fiti convinsi ca nu va fi vorba de un roman.

Unii oameni au chicotit, altii au ras cu pofta, insa niciunul nu ar da o caruta de bani pe armura purcelusului de Guineea. Nici "gaydar-ul", un radar care ar detecta homosexualii, nu a avut prea mult succes.

Romanii n-au vrut nici armura pentru purcelusul de Guineea, nici radarul pentru gay si nici "chilotii efervescenti". Au spus, in schimb, "Da" chilotilor barbatesti cu buzunar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Licitatii bizare pe internet