Antena Meniu Search
x

Video Machiaj şi coafuri în tendinţe iarna aceasta. Sfaturi pentru o schimbare de look de sărbători

Iarna se poartă culorile calde, tocmai ca să facem în ciudă vremii reci! La fel şi în nuanţele părului, dar şi în machiaj. În cazul în care v-aţi gândit să faceţi o schimbare de look acum, înainte de sărbători, specialiştii vă arată, pas cu pas, cum să fiţi ... în tendinţe.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 10.12.2021, 13:33

Vezi și

"Pentru Alexandra, astăzi am ales să facem o corecţie de culoare, pentru că are mai multe tonuri şi variaţii de blond, aşa că a trebuit să facem o decolorare uşoară şi o pigmentare", arată Adrian Perjovschi, hairstylist. "Am ales o nuanţă de blond roze, pentru că este oricum în trend. Ca tunsoare am texturizat foarte mult bobul pentru a-i fi mult mai uşor de aşezat ei acasă."

Tendinţe în make-up şi hairstyle

"Alexandrei i se potrivesc foarte bine nuanţele pastel. Pentru machiajul ei am ales să pun accent pe linia genelor, să îi împrospătez tenul şi să colorăm puţin buzele", spune Dana Petrina, make-up artist.

"Alexandra este o fire comodă, însă îşi doreşte să iasă puţin din tipare. Ţinuta produsă pentru ea este actuală, urbană şi extrem de versatilă", explică şi Lucy Faur, fashion stylist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Machiaj şi coafuri în tendinţe iarna aceasta. Sfaturi pentru o schimbare de look de sărbători