Antena Meniu Search
x

Mămici ameninţate de doi bărbaţi periculoşi, în parc: "Ai grijă, am văzut că ai copii"

Mai multe mămici au fost ameninţate de doi bărbaţi periculoşi, în parc, în Bucureşti. Unul dintre cei doi indivizi nu s-a ferit să îi spună direct unei femei care a vrut să cheme poliţia: "Ai grijă, am văzut că ai copii".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.08.2019, 14:00

Indivizi periculoşi, în parc
Mămici ameninţate de doi bărbaţi periculoşi, în parc: "Ai grijă, am văzut că ai copii" - Facebook

Mai multe mămici au fost ameninţate de doi bărbaţi periculoşi, în parc, în Bucureşti. Unul dintre cei doi indivizi nu s-a ferit să îi spună direct unei femei care a vrut să cheme poliţia: "Ai grijă, am văzut că ai copii".

Un tată a povestit pe Facebook ameninţările la care soţia lui şi alte mămici au fost supuse sâmbătă în Parcul Drumul Taberei, din Bucureşti, la un atelier de pictură în aer liber, într-o incintă închisă.

"Atentie la acesti doi indivizi periculosi!

Ieri pe la pranz, in zona parcului Drumul Taberei - piata Drumul Taberei - biserica Sfanta Vineri, in timp ce sotia era cu copiii la un atelier de pictura, si-au facut aparitia acesti doi indivizi. Au intrat in curtea unde se tinea atelierul, si au inceput sa ceara bani persoanelor din jur. 

Pe acelaşi subiect

Cand au fost rugati sa iasa afara, au inceput sa fie agresivi si amenintatori. Au injurat o mamica, iar pe un tata mai ca nu l-au luat la bataie. Cand sotia mea i-a amenintat ca cheama politia, nu au avut nicio tresarire. Ba chiar tupeul a crescut spunand "Ia spune mamico, vrei sa chemi politia. Eu zic sa ai grija ca am vazut ca ai copii, iar eu am 25 de ani de strada", sau catre grupul de mamici care se duceau catre copii: "mamicilor, mamicilor spuneti, vin si eu acolo?"

Se pare ca de la un timp, infractorii au inceput sa capete un curaj incredibil, iar infractiunile incep sa creasca exponential. Nu m-as mira ca cei doi sa fie din cei eliberati in baza recursului compensatoriu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am ajuns sa nu mai putem oferi siguranta copiilor nici macar in spatii publice, populate, in mijlocul zilei.", a scris bărbatul, care apoi a adăugat că a fost făcută plângere la Secţia 22 de Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mămici ameninţate de doi bărbaţi periculoşi, în parc: "Ai grijă, am văzut că ai copii"