Antena Meniu Search
x

Mii de oameni la înmormântarea părintelui Marius Gabriel Bărăscu, ucis de ziua lui de un şofer intrat pe contrasens

Mii de oameni au plâns la înmormântarea părintelui Marius Gabriel Bărăscu, ucis de un şofer intrat pe contrasens, de ziua lui. Preotul se întorcea de la o mănăstire şi a fost victima unui accident teribil.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.08.2019, 09:42

Mii de oameni au plâns la înmormântarea părintelui Marius Gabriel Bărăscu, ucis de un şofer intrat pe contrasens, de ziua lui. Preotul se întorcea de la o mănăstire şi a fost victima unui accident teribil.

Preotul Marius Gabriel Bărăscu, de la Parohia Parava, a murit miercuri spre joi noaptea, în urma rănilor suferite în accidentul de miercuri, 7 august, de pe E85. Ar fi împlinit 35 de ani chiar în noaptea în care s-a stins. A lăsat în urmă o soţie şi patru copii, toţi cu vârste sub zece ani.

Un şofer de 61 de ani, aflat la volanul unui Duster, a intrat într-o depășire neregulamentară, a acroşat un alt autoturism care circula din sens opus, ulterior izbindu-se pe contrasens cu alte dou maşini. 

În urma accidentului, şoferul de 61 de ani a murit pe loc, iar alte trei persoane rănite au fost transportate la spital. Printre ele se afla şi preotul Marius Gabriel Bărăscu de la Parohia Parava. Părintele a fost operat, însă, în cursul nopţii, a încetat din viaţă. 

Pe acelaşi subiect

Peste 1500 de inimi înlăcrimate și-au însoțit părintele drag pe drumul spre înviere, scrie site-ul oficial al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului.

"În data de 11 august 2019, mulțime de credincioși din Parohia Parava, Protopopiatul Sascut, a condus pe ultimul drum pământesc, cu nădejdea în dragostea milostivă a Mântuitorului Hristos, pe părintele Marius Gabriel Bărăscu, cel care le-a fost îndrumător spiritual timp de 5 ani, având în mijlocul lor pe Părintele Arhiepiscop Ioachim și un impresionant sobor de preoți.

Sfântul lăcaș de cult închinat Sfinților Arhagheli și curtea bisericii s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulțimea fiilor și fiicelor duhovnicești care au dorit să aducă un ultim omagiu celui care a fost părinte duhovnicesc pentru această comunitate. Alături de familia îndoliată, preoți din protopopiat, colegi de seminar și de facultate au înălțat rugăciuni pentru părintele Marius către preamilostivul Dumnezeu.", scrie sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Mii de oameni la înmormântarea părintelui Marius Gabriel Bărăscu, ucis de ziua lui de un şofer intrat pe contrasens