Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia şocantă a ciobanului din Călăraşi, filmat în timp ce se târăşte în genunchi în față spitalului

"M-au aruncat în stradă ca pe un câine pentru că nu aveam card de sănătate". Este mărturia şocantă a bărbatului filmat la Călăraşi în timp ce se târăşte în genunchi în faţa celui mai mare spital din oraş. Medicii au declarat ieri că pacientul era băut şi că a refuzat internarea.

de Redactia Observator

la 17.10.2018 , 19:33

"M-au aruncat în stradă ca pe un câine pentru că nu aveam card de sănătate". Este mărturia şocantă a bărbatului filmat la Călăraşi în timp ce se târăşte în genunchi în faţa celui mai mare spital din oraş. Medicii au declarat ieri că pacientul era băut şi că a refuzat internarea. Bărbatul spune că, de fapt, avea dureri insuportabile, după o criză de rinichi. În faţa mărturiilor, spitalul neagă acuzaţiile. Trei anchete deschise vor arăta dacă medicii au făcut tot ce au putut pentru pacientul lor.

În urmă cu două zile, Petre Bălan a fost filmat în timp ce se târa în genunchi, în faţa spitalului din Călăraşi. Un trecător revoltat de această scenă incredibilă a postat imaginile pe Internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Pacientul este cioban în comuna Borcea şi susţine că a venit în Călăraşi după ce, timp de două zile, l-a chinuit o criză de rinichi. A căzut pe stradă, de unde l-a luat ambulanţa şi l-a dus la urgenţe. După ce i s-a luat sânge pentru analize, bărbatul spune că a fost dat afară, pentru că nu avea card de sănătate. Medicii au susţinut ieri, într-o conferinţă de presă, că pacientul i-a jignit, şi-a smuls branula şi a refuzat internarea.

Puşi în faţa mărturiilor de astăzi, care le contrazic declaraţiile oficiale, medicii spitalului au reacţionat.

Filmarea a declanşat trei anchete în Călăraşi. La Poliţie, la spital şi la Consiliul Judeţean. Medicii susţin că fac plângere pentru defăimare împotriva celui care a filmat imaginile. Ancheta internă va stabili dacă, la rândul lor, ei au făcut totul pentru pacientul care avea nevoie de ajutor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Mărturia şocantă a ciobanului din Călăraşi, filmat în timp ce se târăşte în genunchi în față spitalului