Antena Meniu Search
x

Mascatii au descins pe un teren de fotbal din Timisoara

Descinderi pe-un teren de fotbal n-a mai vazut nimeni pana acum. Suporterii care au mers pe stadionul Chisoda, de langa Timisoara, au avut parte de un asemenea spectacol in premiera pe tara.

Vezi și

Mascatii au pus capat unui meci si pe jucatori i-au culcat la pamant. Il cautau pe temutul interlop Sorin Udrea, zis si "Stapanul Orasului". Din tribune, destul de socati, cativa microbisti au filmat scenele si le-au urcat pe internet.

In cateva secunde, mascatii s-au imprastiat pe terenul de fotbal, iar meciul a devenit al lor. Unul cat se poate de serios. Fotbalistii celor doua echipe adverse sunt culcati la comanda, pe pamant. Inclusiv cei de pe banca tehnica.

Procurorii DIICOT il cautau pe Sorin Udrea, un temut si renumit interlop din Timisoara, care-ar fi comandat o bataie violenta intr-un bar, cu un clan rival. In urma rafuielii, un barbat a ajuns atunci la spital, cu o sabie infipta in umar. Interventia de pe teren a fost urmarita cu sufletul la gura de microbisti.

In timp ce mascatii periau zona, suporterii nu lasau telefoanele din maini.

Opt dintre cei pusi la pamant au fost dusi atunci la DIICOT Timisoara si audiati, inclusiv Sorin Udrea. Astazi, alti 12 membri ai clanului Udrea au primit mandate de arestare preventiva, pentru contrabanda de tigari si violente. Clanul e acuzat de mai multe infractiuni, printre care si tentativa de omor si vatamare corporala grava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mascatii au descins pe un teren de fotbal din Timisoara