Antena Meniu Search
x

Imagini ca din celebrul oraş Medellin, Columbia, într-o comună din Iaşi. Mascaţii au descoperit o cultură uriaşă de cannabis

Imagini ca din celebrul oraş Medellin, Columbia, într-o comună din Iaşi. Mascaţii au descoperit o cultură uriaşă de cannabis. Timp de patru luni, cei mai generoşi angajatori din comuna ieşeană Mironeasa au fost cultivatorii de cannabis.

Vezi și

Imagini ca din celebrul oraş Medellin, Columbia, într-o comună din Iaşi. Mascaţii au descoperit o cultură uriaşă de cannabis. Timp de patru luni, cei mai generoşi angajatori din comuna ieşeană Mironeasa au fost cultivatorii de cannabis.

Patru cetăţeni străini au amenajat sere pe un hectar întreg şi s-au apucat de treabă. Le-ar fi zis localnicilor că sunt plante medicinale şi le-au oferit cel puţin 100 de lei pe zi, ca să le dea o mână de ajutor.

Într-un loc izolat, un hectar întreg este cultivat cu droguri. Nu în Medelin, ci în Mironeasa, o comună ieşeană.

O marfă care valorează peste un milion de euro a fost crescută aici, peste vară. Proprietarii, doi italieni şi doi spanioli s-au asigurat că au la dispoziţie cele mai moderne facilităţi.

Localnicii spun că totul a început în luna mai a acestui an. În cele trei sere, cei patru străini plantau cannabis. Erau ajutaţi şi de câţiva localnici care nu aveau voie să spună ce anume se întâmplă în acestea.

Cei patru cetăţeni străini au fost reţinuţi de poliţişti noaptea trecută. Au găsit la ei 52 de kilograme de muguri de cannabis. Un drog care se vinde cu 100 de lei gramul. Pentru a-şi derula afacerea, cultivatorii le-au oferit sătenilor bani frumoşi. 

Dumitru Onocea, muncitor la sere: "Au zis că sunt plante medicinale. Atât."

Omul povesteste că nu ştia că în sere creşte cannabis. Spune că nici măcar nu ştie cum arată planta.

Timp de patru luni, activitatea străinilor a atras atenţia întregii localităţi. Cultivatorii trăiau pe picior mare. Aveau maşini de teren şi le plăcea să călărească. Nu iubeau însă vizitatorii.

După reţinerea cultivatorilor, oamenii din zonă s-au grăbit să vadă cu ochii lor ce creştea de fapt după gardul de unde erau goniţi. 

Pe lângă cannabis, asupra bărbaţilor reţinuţi s-a găsit şi haşiş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Imagini ca din celebrul oraş Medellin, Columbia, într-o comună din Iaşi. Mascaţii au descoperit o cultură uriaşă de cannabis