Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maşină incendiată într-un sat din Botoşani

O maşină a ars aseară ca o torţă în curtea unui gospodării din satul Brehuieşti, Botoşani. Un trecător a văzut fumul dens şi a anunţat imediat pompierii. Maşina îi aparţine unui fost şef din Ministerul de Interne. Iar focul a fost pus intenţionat.

de Redactia Observator

la 03.09.2014 , 16:39

O maşină a ars aseară ca o torţă în curtea unui gospodării din satul Brehuieşti, Botoşani. Un trecător a văzut fumul dens şi a anunţat imediat pompierii. Maşina îi aparţine unui fost şef din Ministerul de Interne. Iar focul a fost pus intenţionat. Aşa că anchetatorii nu exclud o răzbunare din partea unui interlop.

La doar un metru de locuinţă, flăcările puneau stăpânire pe maşina parcată chiar în curte. Nu era nimeni acasă când incendiul s-a declanşat.

Bărbatul, simplu trecător, dar martor la întregul incident a sunat imediat la 112. După fum, flăcările înalte începeau să apară. Încet, încet au ajuns şi la peretele lateral al casei.

Vezi și

Incendiul se manifesta în interiorul autoturismului existând riscul ca flăcările să se extindă şi la casă.

Din fericire nu s-a întâmplat asta. După 20 de minute, pompierii au reuşit să stingă flăcările. Din maşină însă nu a mai rămas nimic.

Fiare pline de cenuşă, atât a mai găsit proprietarul când a venit la casa de vacanţă din comuna Vlădeni.

Bărbatul este fost şef al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din Botoşani. Structură cunoscută sub numele de "Doi ş-un sfert".

Un lucru e cert, incendiul la maşina din curtea gospodăriei a fost pus intenţionat, după cum au stabilit deja atât poliţiştii cât şi pompierii. Ancheta continuă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Maşină incendiată într-un sat din Botoşani