Antena Meniu Search
x

Metrorex anunţă creșterea intervalului dintre trenuri, în afara orelor de vârf

Compania Metrorex a anunţat că, începând de vineri, în afara orelor de vârf, intervalele de succedare a trenurilor de pasageri vor creşte cu cel mult două minute. "Ajustarea intervalului de succedare în afara orelor de vârf nu pune în pericol funcţionarea la parametri optimi a vreunei magistrale de metrou, acest lucru fiind asigurat şi de un număr corespunzător de personal specializat", a transmis compania.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.03.2021, 19:10

Metrorex anunţă creșterea intervalului dintre trenuri, în afara orelor de vârf
Metrorex anunţă creșterea intervalului dintre trenuri, în afara orelor de vârf - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

"Începând cu data de 26 martie, în afara orelor de vârf, intervalele de succedare a trenurilor de pasageri vor creşte cu cel mult două minute", a transmis, joi, Metrorex, menţionând că măsura a fost luată în contextul prelungirii stării de alertă.

Conform sursei citate, în orele de vârf - 7:00-10:00 şi 15:00-20:00 - intervalul de succedare rămâne neschimbat pe toate magistralele de metrou.

"Ajustarea intervalului de succedare în afara orelor de vârf nu pune în pericol funcţionarea la parametri optimi a vreunei magistrale de metrou, acest lucru fiind asigurat şi de un număr corespunzător de personal specializat. În acelaşi timp, măsurile dispuse se înscriu şi în strategia generală de eficientizare a companiei", au precizat reprezentanţii Metrorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Metrorex anunţă creșterea intervalului dintre trenuri, în afara orelor de vârf