Antena Meniu Search
x

Mii de jucării CONTRAFĂCUTE, CONFISCATE în port

Poliţiştii Gărzii de Coastă în colaborare cu agenţii vamali au descoperit şi confiscat, în Portul Constanţa, un import de jucării chinezeşti contrafăcute sub mărci internaţionale, evaluat la peste 450.000 lei.

Poliţiştii Gărzii de Coastă în colaborare cu  agenţii vamali au descoperit şi confiscat, în Portul Constanţa, un import de jucării chinezeşti contrafăcute sub mărci internaţionale, evaluat la peste 450.000 lei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de Garda de Coastă, în urma unui control efectuat luni după-amiază de agenţii Gărzii de Coastă din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea, împreună cu vameşii, asupra unui container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti, au fost descoperite 7.634 bucăţi jucării, susceptibile a fi contrafăcute, cu însemnele unor mărci cunoscute, în valoare de 457.960 lei.

Administratorul societăţii comerciale în cauză, un cetăţean născut în Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în municipiul Chişinău, este cercetat în conformitate cu legislaţia vamală europeană.

Sursă: Agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Mii de jucării CONTRAFĂCUTE, CONFISCATE în port