Antena Meniu Search
x

Milionarii lumii, huiduiţi la Balc

Faimoasa vânătoare de la Balc s-a lăsat cu proteste. În timp ce bogaţiI lumii vânau mistreţi pe domeniul lui Ion Ţiriac, reprezentaţi ai grupurilor ecologiste îi huiduiau în faţa porţii. Mai mult, deputatul Remus Cernea a chemat poliţia să-i verifice pe milionarii adunaţi la conac.

Vezi și

S-a circulat intens pe drumul de ţară care duce la conacul de la Balc.

Pe porţile proprietăţii lui Ion Ţiriac au intrat, rând pe râns, limuzinele. B

Bine ascunşi în spatele geamurilor fumurii, bogaţii lumii au venit pregătiţi pentru vânătoare. Sunt peste 30 de oaspeţi de onoare. Printre ei: Wolfgang Porsche sau prinţul Dimitrie Sturdza.

Bucurie este şi pentru oamenii satului. La faimoasa vânătoare participă zeci de gonaci care duc prada către bătaia puştii, dar şi vânători aleşi pe sprânceană dintre localnici.

În timp ce milionarii se relaxau la vânătoarea de mistreţi, în faţa porţii conacului iubitorii de animale îi huiduiau.

Este un protest paşnic şi este un îndemn pentru domnul Ţiriac să se întoarcă la jocul pe care îl face atât de bine şi sportul pe care îl face atât de bine. Tenisul, a spus un protestatar imbracat in mistreț.

Vânătoarea va continua şi mâine. Prima a avut loc în 2005, când au fost împuşcaţi 185 de mistreţi. Domeniul de la Balc se întinde pe o suprafaţă de 150 de hectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Milionarii lumii, huiduiţi la Balc