Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă în Portul Tomis

Moartea unui bărbat dat dispărut de patru zile, pe care rudele susţin că l-au găsit cu ajutorul unei clarvăzătoare, ridică mari semne de întrebare

Vezi și

Moartea unui bărbat dat dispărut de 4 zile, pe care rudele susţin că l-au găsit cu ajutorul unei clarvăzătoare, ridică mari semne de întrebare

Individul de 52 de ani avea o familie fericită şi era sănătos tun. Devenise de curând bunic şi avea planuri mari pentru anul acesta. Tocmai de aceea, moartea lui e nu doar dureroasă, ci şi inexplicabilă. Soţia şi fiica lui aşteaptă ca poliţiştii să desluşească totul.

De când l-au dat dispărut, nu au mai avut nicio clipă de linişte. Iar de când l-au găsit, sunt disperaţi.

Rudele bărbatului l-au căutat patru zile cu înfrigurare. Pe străzi, pe la spitale, la poliţie şi chiar şi la o clarvăzătoare. Acolo li s-ar fi spus c-o să dea de bărbat lângă o apă mare. Vorbele ghicitoarei păreau ultimele în care să creadă. Soţia şi fiica l-au găsit azi dimineaţă, fără suflare, în port.

Şi colegii de muncă sunt circumspecţi la ideea sinuciderii. Bărbatul de 52 de ani lucra la un hotel din zonă iar oamenii spun că era un om extrem de liniştit şi fericit cu viaţa lui. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Moarte suspectă în Portul Tomis