Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun a venit mai repede la copiii cuminţi din Orăştie. Poliţia Locală l-a însoţit pe tot parcursul drumului

Anul acesta, Moş Crăciun a venit mai repede la copii cuminţi din Orăştie. Şi pentru că zăpada nu a ajuns încă în oraş, simpaticul bătrân a sosit de data aceasta nu într-o sanie, ci într-o trasură trasă de doi cai albi. Poliţia Locală l-a însoţit pe tot parcursul drumului pentru ca toate darurile să ajungă în siguranţă la cei mici.

de Redactia Observator

la 23.12.2021, 12:12

Vezi și

Copiii din Orăştie trebuie să fi fost foarte cuminţi, anul acestea, deoarece Moşul a ajuns la ei mai devreme. El a fost zărit pe străzile din oraş într-o sanie frumoasă trasă de doi cai. Cu sacul plin de bunătăţi, nu a stat pe gânduri şi a început să împartă cadouri.

Băieţel: Foarte multe dulciuri.

Reporter: Dar ai fost cuminte?

Băieţel: Foarte cuminte.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Și te bucuri că te-ai întâlnit cu el acum?

Băieţel: Da. Mă bucur.

Pe lângă dulcuri, moşul le-a oferit şi diplome copiilor care i-au trimis scrisori sau desene. Cei mici l-au răsplătit cu poezii şi colinde. Iar când vine vorba de cadouri, Moşul nu s-a rezumat doar la jucării. Pentru ca daruruile să ajungă cu bine la destinaţie, acesta a avut şi ajutoare.

Dumitru Marius Moș – Poliția Locală Orăștie: De dată această, misiunea poliţiei locale a fost una mai specială. L-a însoțit pe tot traseul pentru a împărți darurile copiilor cuminți.

Dragii mei, vine Moşul pe la voi! Bună seara! Sărbători fericite la toată lumea!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun a venit mai repede la copiii cuminţi din Orăştie. Poliţia Locală l-a însoţit pe tot parcursul drumului