Antena Meniu Search
x

Must și pastramă la festivalul vinului de la Valea Călugărească

Mustul se toarnă în pahare direct din teasc, iar pastrama de oaie românească sfârâie pe grătar. Aşa arată un festival de toamnă perfect pentru românii care iubesc tradiţia.

Vezi și

Mustul se toarnă în pahare direct din teasc, iar pastrama de oaie românească sfârâie pe grătar. Aşa arată un festival de toamnă perfect pentru românii care iubesc tradiţia. Pentru ei, producătorii din Valea Călugărască au pus pe mese cele mai nobile soiuri de vin şi preparate delicioase.

La Festivalul Vinului din Valea Călugărească, producătorii nu s-au odihnit deloc. Au avut grijă să pună strugurii la stors, pentru ca teasca să rămână mereu plină.

Must a fost pentru toate gusturile şi nu s-a oprit din curs. Pentru că toamna a fost călduroasă, aroma vinului va fi mai intensă decât anul trecut.

Mustul nu merge pe stomacul gol. Tochitura, varza cu costiţă şi pastrama au fost cele mai vândute preparate. Bucătarii spun că nimic nu se compară cu aroma mâncărurilor tradiţionale făcute la ceaun.

Festivalul abia a început. Mustul de anul acesta de la Valea Călugărească poate fi gustat până duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Must și pastramă la festivalul vinului de la Valea Călugărească