Antena Meniu Search
x

După Revelion, Carnavalul. Petreceri cu măşti în staţiunile unde românii petrec începutul noului an

Revelionul a trecut, dar să nu vă imaginaţi că şi distracţia. Nici vorbă! Petrecerile încă sunt în toi în staţiunile din ţară.

Vezi și

Revelionul a trecut, dar să nu vă imaginaţi că şi distracţia. Nici vorbă! Petrecerile încă sunt în toi în staţiunile din ţară. Iar pentru prima seară a lui 2018, turiştii au lăsat de-o parte ţinutele de gală şi le-au îmbrăcat pe cele de poveste. A fost carnaval cu fel de fel de personaje la Băile Felix, dar şi la Rânca.

Prinţi şi prinţese, şeici şi cadâne, piraţi sau marinari au fost doar o parte dintre personajeşe în care s-au deghizat petrecăreţii. Carnavalul de la Băile Felix e deja o tradiţie în prima seară a noului an. 

Cine a spus că Revelionul s-a încheiat! Cheful de distracţie e mai mare ca niciodată. Au demonstrat din plin cei peste 300 de turişti care au mers la Carnaval. Profită de fiecare clipă a vacanţei de sărbători care e pe final. Cum altfel dacă nu cu dans, voie bună şi muzică pentru toate gusturile. Aşa-i stă bine românului. Şi dacă mai pui şi puţin umor, tacâmul e complet.

A fost noapte albă şi în Gorj, la Rânca. Turiştii care au ales Revelionul la munte nu vor să plece acasă prea curând. După petrecerea dată în noaptea dintre ani, au petrecut toată ziua pe pârtie şi tot nu au obosit. Seara s-au distrat pe cinste la carnaval. Bineînţeles, costumaţi în ţinute care mai de care.

Mesele au fost pline cu bucate tradiţionale. La fel de plin a fost şi ringul de dans. Cu mic cu mare, turiştii au dansat toată noaptea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » După Revelion, Carnavalul. Petreceri cu măşti în staţiunile unde românii petrec începutul noului an