Antena Meniu Search
x

Noapte sub asediul viscolului. Ninge neîncetat de aproape 12 ore!

Ninge neîncetat de aproape 12 ore şi tot de atunci, jumătate din ţară se află sub cod galben şi portocaliu de ninsori şi viscol

Vezi și

Ninge neîncetat de aproape 12 ore şi tot de atunci, jumătate din ţară se află sub cod galben şi portocaliu de ninsori şi viscol

Judeţele care ar putea fi cele mai afectate sunt Buzău, Vrancea, Brăila, Ialomiţa, Galaţi, Vaslui, Bacău, precum şi zona de munte a judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova. Se aşteaptă rafale de vânt de până la 80 kilometri pe oră, care vor viscoli şi troieni zăpada, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri. Nu este exclus ca meteorologii să modifice avertizarea în cod roşu.

În Bucureşti a nins fără oprire de la lăsarea întunericului. Fără oprire au lucrat şi peste 200 de utilaje de deszăpezire.

Materialul antiderapant a împiedicat zăpada să îngheţe pe străzi. Pe marile bulevarde, niciun şofer care şi-a echipat maşina corespunzător nu a avut probleme.

La deszăpezirea oraşului se va lucra la foc continuu, până când se va opri ninsoarea şi circulaţia rutieră va fi mai sigură. În acest moment, singurul drum principal din ţară închis, conform informaţiilor furnizate de centrul Infotrafic, este DN22 Râmnicu Sărat - Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Noapte sub asediul viscolului. Ninge neîncetat de aproape 12 ore!