Antena Meniu Search
x

Un nou caz REVOLTĂTOR! O educatoare de la o grădiniţă de stat din Otopeni este acuzată că bate copiii

Vorbe grele şi palme aruncate cu ură, în loc de educaţie. Aşa alege să-şi trateze copiii pe care-i supraveghează o educatoare de la o grădiniţă de stat din Otopeni.

Vezi și

Vorbe grele şi palme aruncate cu ură, în loc de educaţie. Aşa alege să-şi trateze copiii pe care-i supraveghează o educatoare de la o grădiniţă de stat din Otopeni.

Este mărturia unui părinte, uluit de poveştile copilului de la grădiniţă. Şi alţi părinţi recunosc comportamentul inadecvat al cadrului didactic. O echipă de control va ajunge luni la grădiniţă, după ce faptele au ajuns la urechea Ministrului Educaţiei. 

Educatoarea acuzată de părinţi coordonează 40 de copii din grupa mare a Grădiniţei nr. 2 din Otopeni. Când tatăl unui copil de 5 ani a observat comportamentul schimbat al fiului, şi ceilalţi părinţi au început să vorbească.

"Un alt părinte ne-a anunţat ulterior că al nostru copil a fost lovit peste cap, cu palmele. L-am întrebat şi a recunoscut şi ne-a şi arătat cum a fost lovit şi a doua zi şi părintele respectiv ne-a arătat cum a fost cel mic lovit, pentru că ştia de la fetiţa lui", spune Cristian Băcanu, tatăl unui copil.

Părintele a notificat grădiniţa. A fost întrunită aseară o sedinţă cu părinţii, pentru a lămuri situaţia.În urma şedinţei, conducerea unităţii de învăţământ a hotărât mutarea educatoarei la o altă grupă. Deocamdată cadrul didactic nu recunoaşte faptele de care este acuzată de părinţi.

"Doamna nu i-a bătut, sigur doamna nu i-a bătut. Doamna va fi mutată de la grupa respectivă, iar în Consiliul Administrativ vom vedea, vom propune una din sancţiunile pe care noi credem că doamna le-ar merita", spune Silvia Ion, directorul Grădiniţei nr. 2, Otopeni.

Între timp, şi Ministerul Educaţiei a fost sesizat de părinţi. Primele măsuri vor fi luate de luni.

Educatoarea are 40 de ani de experienţă, iar în aproximativ 3 ani ar urma să iasă la pensie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un nou caz REVOLTĂTOR! O educatoare de la o grădiniţă de stat din Otopeni este acuzată că bate copiii