Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 16 ani a fost moaşă la naşterea nepoţelului ei, în zăpadă, la Vaslui

În zăpadă, pe drum, puţin după ora 4 dimineaţa! Aşa a venit pe lume un băieţel din Vaslui. Şi ca prin minune e teafăr. La fel şi mama lui.

Vezi și

În zăpadă, pe drum, puţin după ora 4 dimineaţa! Aşa a venit pe lume un băieţel din Vaslui. Şi ca prin minune e teafăr. La fel şi mama lui. Bebeluşul s-a născut înainte de termen, de aceea, iniţial, mama nu s-a alarmat când au început durerile. Ulterior, însă, a chemat ambulanţa şi, însoţită de tatăl copilaşului, au ieşit în întâmpinarea medicilor. Au apucat să meargă doar câteva sute de metri. 

În mijlocul drumului din satul vasluian Poiana lui Alexa, între nămeţi. Aşa a venit pe lume David George. "M-am dezbrăcat de geacă, am pus geaca jos, am luat pătură, am pus pătură. Până a ajuns salvarea. A venit soră-mea şi mi-a adus. Şi... asta e.", povesteşte tatăl.

Moaşă la naştere a fost chiar mătuşa băiatului. Sâmbătă, la ora 4 dimineaţa, adolescenta de 16 ani a ajutat-o pe femeie să nască. Mama ajunsese în stradă după ce sunase la 112 după o ambulanţă şi a vrut să meargă în întâmpinarea ei. 

La doar două, trei minute după naştere a ajuns şi echipajul medical. Băiatul a fost dus la spital cu o hipotermie moderată.

Tânăra mamă de 21 de ani nu este la prima naştere. Acasă mai are un băieţel. 

În cel mult trei zile, băiatul, care la naştere a avut 2650 de grame, dar şi mama lui vor fi externaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O adolescentă de 16 ani a fost moaşă la naşterea nepoţelului ei, în zăpadă, la Vaslui