Antena Meniu Search
x

Situaţie incredibilă la Pucioasa. Dacă medicul care a sărit la bătaie e pedepsit, spitalul rămâne fără vreun chirurg şi nu mai are cine opera

Nedemn, dar necesar! Aşa este caracterizat de către colegi chirurgul din Pucioasa care a fost filmat în timp a sărit să bată un vizitator, în spital.

Vezi și

Nedemn, dar necesar! Aşa este caracterizat de către colegi chirurgul din Pucioasa care a fost filmat în timp a sărit să bată un vizitator, în spital. Medicii spun că astfel de fapte nu pot fi scuzate. Totuşi, dacă doctorul violent pleacă, nu mai are cine să opereze.

Sunt imaginile care au ajuns la Colegiul Medicilor. Chirurgul Costel Geambaşu a fost filmat în timp ce sărea la bătaie, de ruda unei paciente, vinerea trecută. Cel care îl interpelase voia să ştie cum a decis să-i prescrie un anumit tratament, ceea ce pe medic l-a scos din sărite. 

Jean Popescu, preşedinte Colegiul Medicilor Dâmboviţa: "Indiferent de ce s-ar fi întâmplat, nu avea voie să se comporte în acel fel." Este opinia la cald pe care o emite reprezentantul Colegiului Medicilor Dâmboviţa. Un verdict se va da după ce vor fi auditate părţile. Până la rezolvarea cazului, însă, deja s-a pus o etichetă.

Jean Popescu, preşedinte Colegiul Medicilor Dâmboviţa: "Chiar plecând de la ideea că n-ar fi vinovat, totuşi, dovezile care sunt arată un comportament nedemn pentru un medic."

Pe acelaşi subiect

Vestea s-a răspândit în oraşul Pucioasa, unde localnicii, care îl cunosc pe doctor, au păreri împărţite. Bun sau rău, medicul are o calitate care îl face, pe: "Ne întrebăm cine mai operează la Pucioasa, pentru că este singurul medic chirurg care face intervenţii chirurgicale."

Probabil de aceea comportamentul chirurgului a fost scuzat şi de directorul spitalului.

Chirurgul ar trebui să se pensioneze în luna aprilie a acestui an. Între timp, poliţia a deschis două dosare în acest caz. Medicul este acuzat de comportament abuziv. Iar bărbatul care l-a filmat este cercetat pentru ameninţare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Situaţie incredibilă la Pucioasa. Dacă medicul care a sărit la bătaie e pedepsit, spitalul rămâne fără vreun chirurg şi nu mai are cine opera