Antena Meniu Search
x

O fetita de numai sapte ani a fost lovita in plin de o masina, pe trecerea de pietoni

O fetita de numai sapte ani a fost lovita in plin de o masina, in aceasta dimineata, pe trecerea de pietoni. S-a intamplat chiar sub ochii surorii mai mari. Copilul se zbate acum intre viata si moarte la Spitalul din Bistrita.

Vezi și
Era aproape de ora 8.00. Fetita se grabea sa ajunga la scoala. A traversat in fuga, fara sa arunce nicio privire spre drum. “A iesit si a trecut pe trecere, o masina a venit si a zburat-o”, povesteste un martor.

Ar fi tarat-o 20 de metri pe asphalt, pana cand a reusit sa franeze. Soferul, un tanar de 24 de ani, nu ar fi vazut-o pe fetita din cauza unei masini care era parcata chiar in apropierea trecerii de pietoni.  “Se pare ca nu s-a asigurat nici copilul, dar nici conducatorul auto nu a redus viteza”, a declarat Bogdan Constantin de la Politia Rutiera Bistrita-Nasaud.

O ambulanta SMURD a transportat-o de urgenta pe fetita la spitalul din Bistrita. Copillul de sapte ani se zbate acum intre viata si moarte. “Prezinta politraumatism grav cu comatoasa. Fetita este intr-o stare destul de grava. Ulterior se va vedea ce se va intampla”, a explicat medicul SMURD Sabina Brad.

Soferul a ajuns la politie pentru declaratii. Tanrul de 24 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » O fetita de numai sapte ani a fost lovita in plin de o masina, pe trecerea de pietoni