Antena Meniu Search
x

O fetiţă de un an şi jumătate din Constanţa a murit, după ce un dulap neasigurat a căzut peste ea

Tragedie într-o familie din localitatea constănţeană Mircea Vodă! O fetiţă de un an şi jumătate a murit, după ce un dulap a căzut peste ea. Când s-a întâmplat nenorocirea, părinţii se aflau în bucătărie, iar cea mică, în camera ei.

Vezi și

Tragedie într-o familie din localitatea constănţeană Mircea Vodă! O fetiţă de un an şi jumătate a murit, după ce un dulap a căzut peste ea. Când s-a întâmplat nenorocirea, părinţii se aflau în bucătărie, iar cea mică, în camera ei.

Era puţin trecut de ora 8 când a avut loc tragedia. Erica se juca în camera ei şi a tras peste ea un dulăpior din plastic, cu sertare. În cădere, fetiţa a căzut pe pat, cu faţa într-o pernă. Părinţii erau în bucătărie. Când au văzut nenorocirea, au sunat imediat la 112.

-Au găsit un pacient în stop cardiorespirator, s-a făcut un protocol de resuscitare, dar, din păcate, în urma protocolului, a fost declarat decedat. Din spusele părinţilor, am înţeles că a căzut un dulap peste copil, iar copilaşul a căzut cu faţa într-o pernă.

La faţa locului, a ajuns şi o echipă de criminalişti care au ridicat mai multe probe, inclusiv dulapul care a căzut peste copil.

Pe acelaşi subiect

Părinţii sunt răvăşiţi. Cu greu fac faţă şocului. Erica mai are o surioară în clasa a patra. Vestea a şocat şi localnicii.

Un vecin al familiei Cursaru este cu atât mai şocat, cu cât înţelege durerea părinţilor, din propria-i tragedie.

Psihologii atrag atenţia că astfel de incidente pot fi prevenite.

Anchetatorii aşteaptă şi rezultatele necropsiei pentru a stabili împrejurările în care Erica şi-a pierdut viaţa. 

La sfârşitul anului trecut, un incident similar a avut loc în comuna Recea, din Argeş. De această dată, o tragedie putea avea loc chiar în sala de clasă. Două fetiţe de 9 ani au fost rănite atunci, una dintre ele având nevoie şi de o intervenţie chirurgicală.

În Statele Unite, este acordată o mare atenţie campaniilor de prevenire a acestor incidente. Potrivit statisticilor, cel puţin un copil american moare o dată la două săptămâni în accidente care implică mobiler sau televizoare care cad peste ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de un an şi jumătate din Constanţa a murit, după ce un dulap neasigurat a căzut peste ea