Antena Meniu Search
x

DNA a extins urmărirea penală pe numele Elenei Udrea!

Elena Udrea nu pare s-o scoată la capăt cu procurorii DNA. Aceştia i-au adus la cunoştinţă o nouă acuzaţie în dosarul Gala Bute. E vorba de spălare de bani.

Vezi și

Elena Udrea nu pare s-o scoată la capăt cu procurorii DNA. Aceştia i-au adus la cunoştinţă o nouă acuzaţie în dosarul Gala Bute. E vorba de spălare de bani

Elena Udrea a fost adusă, miercuri, din Arestul Poliţiei Capitalei la DNA, pentru a face noi declaraţii în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu. Avocatul Marius Striblea a declarat că Udrea a fost adusă la DNA în urma unei cereri a acesteia de a fi audiată şi că, prin declaraţia pe care o va da va demonta definitiv acuzaţiile care îi sunt aduse de procurori.

"Doamna Udrea a fost citată pentru audiere, este vorba de cererea pe care ea ea a făcut-o mai demult şi pe care procurorii au acceptat-o. Ea doreşte să facă anumite precizări, este vorba de toate precizările pe care noi le-am anunţat, în sensul de a demonta definitiv acuzaţiile", a spus avocatul Marius Streiblea, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Întrebat dacă este posibil să se facă o confruntare între Elena Udrea şi Tudor Breazu, adus şi el din Arest la DNA, avocatul a spus că, din ce ştie el, Udrea a fost citată doar pentru audiere.

Fostul ministru este în arest din 25 februarie, în dosarul "Gala Bute", în care este urmărită penal pentru abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » DNA a extins urmărirea penală pe numele Elenei Udrea!