Antena Meniu Search
x

O tânără din Bacău a fost înjunghiată de fostul iubit, în fabrica în care lucra

Imagini de un dramatism teribil au fost surprinse de camerele de supraveghere, într-o fabrică din Bacău, unde o angajată a fost înjunghiată chiar sub ochii colegelor, de iubitul pe care îl părăsise.

Vezi și

Imagini de un dramatism teribil au fost surprinse de camerele de supraveghere, într-o fabrică din Bacău, unde o angajată a fost înjunghiată chiar sub ochii colegelor, de iubitul pe care îl părăsise.

Furibund, Ionuţ s-a năpustit peste Laura. Sub ochii colegelor, a lovit-o cu un cuţit. De mai multe ori. 

O ameninţa pentru că îl părăsise. Iar la sfârşitul săptămânii trecute, Laura a postat pe Facebook o fotografie cu noul ei iubit. Din Galaţi, Ionuţ a gonit spre Bacău. Mama îi ştia gândurile. 

Luni dimineata a luat fara stirea parintilor cardul cu bani si a plecat la Bacau. Spune ca a avut o intuitie ca el se duce si o omoara, ca l-au vazut nervos, l-au vazut plangand, in stare de orice.

Pe acelaşi subiect

După ce au avertizat-o pe Laura, rudele lui Ionuţ au mers la poliţie. 

Autorităţile din Bacău au sunat-o pe mama băiatului să o liniştească. I-au spus că fabrica în care lucrează Laura este păzită şi că nu îl vor lăsa să intre. 

Şi totuşi, Ionuţ a intrat. Hotărât să-şi ducă planul la bun sfârşit. 

A consumat bauturi alcoolice la mai multe baruri din Bacau, dupa care a cumparat un cutit si s-a deplasat la fabrica unde lucra victima. O fabrică pe care o cunoştea bine. Şi el lucrase acolo. La 12 ore după ce mama lui a sunat la poliţie, a sărit gardul fabricii.

S-a asigurat că nu este văzut de nimeni, apoi a pornit spre secţia în care muncea Laura.  

A alergat spre ea şi a pus-o la pământ, apoi a lovit-o de mai multe ori. 

Doar echipamentul a salvat-o pe Laura. Deşi a fost înjunghiată de mai multe ori, a supravieţuit atacului. Acum este în afara oricărui pericol. Ionuţ a fost reţinut şi va fi cercetat pentru tentativă de omor. La secţia de poliţie care nu a luat măsuri, momentan, nu e nicio anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O tânără din Bacău a fost înjunghiată de fostul iubit, în fabrica în care lucra