Antena Meniu Search
x

INCIDENT ARMAT ÎN GERMANIA: 2 doctori au fost împuşcaţi mortal. Au fost ciuruiţi de gloanţe într-un cabinet medical (VIDEO, FOTO)

Autorităţile germane au anunţat că doi doctori au murit într-un incident armat. Focurile de armă au fost într-un cabinet medical din localitatea Marburg, situată în apropiere de Frankfurt.

Vezi și

Autorităţile germane au anunţat că doi doctori au murit într-un incident armat. Împuşcăturile au fost într-un cabinet medical din localitatea Marburg, situată în apropiere de Frankfurt.

Martorii au auzit primele focuri de armă în jurul orei locale 12.50 (13.50 ora României), scrie DPA. Zeci de poliţişti au fost mobilizaţi şi trimişi în zonă. A fost alertă maximă, preţ de zeci de minute.

Doi doctori au fost găsiţi fără viaţă în interiorul cabinetului medical în care lucrau, în apropierea principalei gări din Marburg. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani şi de unul de 67 de ani.

Pe acelaşi subiect

Amândoi ar fi radiologi, spun unele ziare germane. Cadavrele prezentau multiple răni de glonţ, spune presa locală. În cabinet a fost găsită şi o armă de foc.

Nu sunt cunoscute motivele pentru uciderea celor doi medici şi niciun suspect nu a fost reţinut în investigaţie. Autorităţile germane au oprit accesul în piaţa din faţa gării principale din Marburg.

Poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat. Surse din anchetă spun însă că, foarte probabil, unul dintre medici l-a împuşcat pe celălalt, iar apoi s-a sinucis.

Ziarul Bild citează un procuror care spune că, posibil, doctorul de 53 de ani l-ar fi împuşcat pe colegul mai vârstnic, iar apoi s-a sinucis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » INCIDENT ARMAT ÎN GERMANIA: 2 doctori au fost împuşcaţi mortal. Au fost ciuruiţi de gloanţe într-un cabinet medical (VIDEO, FOTO)