Video

Oferte de Paşte pentru turiştii care îşi fac planuri de vacanță pe ultima sută de metri

De Andreea Petrescu.
Publicat: 29.04.2021, 13:03.
Actualizat: 29.04.2021, 13:06

E lesne de înţeles, ne aşteaptă un weekend al călătoriilor. Indiferent de destinaţie. Şi Bucovina îşi aşteaptă oaspeţii. În nordul Moldovei încă mai sunt locuri libere, iar hotelierii au pregătit inclusiv oferte last minute.

În Gura Humorului gradul de ocupare este de 75% pentru că sunt patroni de hoteluri şi pensiuni care au făcut rezervările în limita spaţiilor pe care le au pentru a primi turiştii în restaurante. În acest timp, în Vatra Dornei gradul de ocupare este de 65%. Acest lucru este din cauza faptului că, conform ordonanţei de urgenţă, nu poate primi mai mult de 70% din capacitatea spaţiilor de cazare, iar dacă vorbim despre Ţara Dornelor, adică toate localităţile unde se face turism, gradul de ocupare este de 85%.

Se anunţă şi încălzirea vremii, în timp ce în munţii Călimani este încă zăpadă. Cei cărora le este dor de iarnă îşi pot lua cu ei inclusiv echipamentele.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.