Antena Meniu Search
x

Omorât în bătaie, autori în libertate!

Dănuţ s-a stins în noaptea de Înviere, după ce a fost bătut crunt, chiar în curtea bisericii. Avea 17 ani şi era aproape orb.

Dănuţ s-a stins în noaptea de Înviere, după ce a fost bătut crunt, chiar în curtea bisericii. Avea 17 ani şi era aproape orb. 

Avea 17 ani şi era aproape orb. Dar anchetatorii au stabilit că nu bătaia, ci inima slabă l-a trimis în mormânt. Aşa că au închis dosarul şi i-au lăsat liberi pe cei care au recunoscut că l-au lovit. O decizie care a dărâmat-o pe mama băiatului.

Pe trupul lui, medicii legişti au găsit 14 semne, vânătăi şi julituri. Dar au stabilit că Dănuţ a murit, de fapt, din cauza unei afecţiuni cardiace mai vechi. Aşa că au închis dosarul. Chiar dacă toţi martorii şi chiar agresorii au recunoscut că adolescentul a fost bătut crunt. Moartea lui Dănuţ nu e primul caz complicat din Suceava. Tot aici, un fost judecător a fost condamnat la 7 ani de închisoare, după ce şi-a bătut mama. Bătrâna a murit la scurt timp, tot din cauza unor afecţiuni cardiace, dar fiul ei a fost considerat responsabil şi trimis după gratii.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi simţit vreodată epuizat din cauza termenelor limită impuse la serviciu?
Observator » Stiri sociale » Omorât în bătaie, autori în libertate!