Antena Meniu Search
x

Oraşul Cluj-Napoca zace îngropat în gunoaie la periferie (Video)

Asta datorită faptului că este considerat de unii ca fiind un adevărat Sillicon Valley din România. Însă, dacă centrul arată perfect, la marginea oraşului situatia e jalnică.

de Redactia Observator

la 25.04.2019, 14:36

Vezi și

Asta datorită faptului că este considerat de unii ca fiind un adevărat Sillicon Valley din România. Însă, dacă centrul arată perfect, la marginea oraşului situatia e jalnică. Zeci de familii trăiesc printre gunoaie, nu au curent electric şi nici canalizare. Cu toate acestea, cine vrea să-şi cumpere o locuinţă în respectivele zone trebuie să plătească o mică avere.

Românii însă par să fie atraşi ca un magnet de acest oraş cosmetizat pe reţelele de socializare. Considerat un smart city de 5 stele, practic un Silicon Valley al Romaniei, este locul în care, conform unui sondaj, s-ar muta 15% dintre români. Astfel că preţurile imobilelor au ajuns printre cele mai mari din ţară. Iar cerere există, indiferent de zonă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O altă problemă cu care se confruntă locuitorii acestui oraş este traficul infernal. De multe ori, şoferii parcurg o distanţă de 10 minute în mai bine de jumătate de oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Oraşul Cluj-Napoca zace îngropat în gunoaie la periferie (Video)