Antena Meniu Search
x

Orbit de gelozie, si-a injunghiat fosta sotie in plina strada

S-a ascuns la aproape 200 de kilometri de cel care o teroriza, insa nici asa nu a putut scapa de mania lui. Orbit de gelozie, un bucuresetan a mers pana in Codlea si si-a injunghiat fosta sotie in plina strada.

Vezi și

Tanara care locuia la un centru pentru femei maltratate a fost atacata in timp ce se intorcea de la serviciu. Chiar daca a fost injunghiata in gat, a supravietuit.

Femeia s-a refugiat tocmai in Codlea, impreuna cu cei trei copii, de teama fostului sot. Gandul ca a fost parasit nu i-a dat pace, asa ca a mers sa se razbune.

Dupa ce a injunghiat-o in strada, s-a facut nevazut si a lasat-o pe mama copiilor sai intr-o balta de sange. Trecatorii au chemat imediat o ambulanta si femeia a fost dusa de urgenta la spitalul din Brasov. Medicii s-au ingrozit cand au vazut-o. Fostul sot a lovit cu atata ura incat lama cutitului s-a rupt in trupul ei.

Tanara de 30 de ani, mama a trei copiii, a venit la centrul maternal pentru femei abuzate din Codlea in urma cu doua luni.

N-a ascultat sfatul psihologului si si-a gasit un loc de munca inainte sa obtina un ordin de protectie. Pentru asta era sa plateasca cu viata. Politistii inca il cauta pe barbatul care a incercat sa o omoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Orbit de gelozie, si-a injunghiat fosta sotie in plina strada