Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pacienți programați la medic peste șase luni din momentul în care solicită un control

Te simţi rău azi, dar medicul te vede peste şase luni. Asta dacă nu bagi mâna în buzunar şi îţi aranjezi o consultaţie pe loc. Se întâmplă în Giurgiu la cabinetul de diabet şi boli de nutriţie din cadrul spitalului

de Redactia Observator

la 04.09.2015 , 19:30

Te simţi rău azi, dar medicul te vede peste şase luni. Asta dacă nu bagi mâna în buzunar şi îţi aranjezi o consultaţie pe loc. Se întâmplă în Giurgiu la cabinetul de diabet şi boli de nutriţie din cadrul spitalului. 

În tot judeţul există un singur medic de specialitate. Şefii ridică din umeri şi dau vina pe lipsa de personal sanitar. În tot acest timp singurii care suferă sunt pacienţii, care se tem că în cele şase luni până când medicul îi va consulta, boala ar putea să-i răpună.

Despre necazurile cu programările am vrut să ne răspundă chiar medicul specialist. L-am căutat în spital pe secţia în care munceşte.

Vezi și

Aşa că, practic, în acest moment, în judeţul Giurgiu nu există nici un medic diabetolog. Iar paradoxurile sistemului sanitar autohton nu se opresc aici.

Din păcate tot mai multe spitale de la noi rămân fără medici. Ultimile statistici în domeniu ne arată că avem doi specialişti la mia de locuitori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Pacienți programați la medic peste șase luni din momentul în care solicită un control