Antena Meniu Search
x

Curs valutar

PANICĂ în mijlocul nopţii, la o jumătate de kilometru de Gara din Dej, după ce un tren Inter Regio a sărit pe şine! Călătorii au fost ÎNGROZIŢI

Călătorii din trenul Inter Regio Iaşi - Timişoara şi-au văzut moartea cu ochii, azi noapte, după ce garnitura a sărit de pe şine.

de Redactia Observator

la 25.09.2017 , 07:51

Cei peste 200 de călători au simţit zdruncinături puternice şi au vazut cum vagoanele se înclină. Din fericire, trenul nu s-a răsturnat, însă oamenii au fost nevoiţi să-şi ia bagajele şi să meargă pe jos înapoi în gară pentru a-şi continua drumul spre destinaţii cu altă garnitură. E anchetă acum după accidentul feroviar.

Călătorii din trenul Inter Regio Iaşi - Timişoara şi-au văzut moartea cu ochii, azi noapte. Garnitura abia plecase din gara Dej, când la nici 500 de metri, a sărit de pe şine.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Însă o parte dintre vagoane au rămas înclinate, iar oamenilor le-a fost extrem de greu să iasă afară. Obosiţi de pe drum şi speriaţi de moarte, au fost nevoiţi să îşi ia bagajele şi să se întoarcă în gară, pe jos, pentru a fi preluaţi de alt tren.

Vezi și

Abia de la Cluj s-a format o altă garnitură care i-a dus pe oameni la destinaţie, în Timişoara, însă cu o întârziere de câteva ore. O anchetă trebuie să stabilească acum cauzele pentru care locomotiva şi vagoanele trenului au deraiat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » PANICĂ în mijlocul nopţii, la o jumătate de kilometru de Gara din Dej, după ce un tren Inter Regio a sărit pe şine! Călătorii au fost ÎNGROZIŢI