Antena Meniu Search
x

Parchetul General anchetează o nouă ipoteză în cazul olandezului ucigaș

Parchetul General anchetează o nouă ipoteză în cazul olandezului care a ucis-o pe fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii! Procurorii au preluat de la Iaşi, un dosar din 2016, în care o fetiţă a fost agresată sexual. Un bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită, a dus-o cu maşina pe un câmp, după ce a ademenit-o cu bomboane.

de Redactia Observator

la 26.09.2019, 18:09

Vezi și

Parchetul General anchetează o nouă ipoteză în cazul olandezului care a ucis-o pe fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii! Procurorii au preluat de la Iaşi, un dosar din 2016, în care o fetiţă a fost agresată sexual. Un bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită, a dus-o cu maşina pe un câmp, după ce a ademenit-o cu bomboane. Legătura dintre cele două cazuri a fost făcută de jurnaliştii unui cotidian din Iaşi.

Părinţii fetiţei din comuna Horleşti spun că până acum, nimeni nu s-a agitat prea tare să afle adevărul şi astăzi, după trei ani de la comiterea faptei s-au trezit cu poliţiştii în poartă. Agenţii nu le-au dat însă veşti noi, legate de bărbatul care le-a agresat copila, pe data 15 iunie 2016, după ce a luat-o în maşina şi a dus-o pe un câmp aflat la marginea satului.

I-au anunţat doar că s-ar putea să fie contactaţi de jurnalişti, pentru că un cotidian din Iaşi a făcut legătura între cazul de la Gura Şuţii şi cel din comuna Horleşti, din 2016. În 2018 au apărut imagini de pe o cameră de supraveghere în care se presupune că a fost surprins chiar bărbatul care a agresat-o pe copila din comuna ieşeană.

Cazul a rămas cu autor necunoscut, iar acum s-a aflat că olandezul care a ucis-o pe copila de la Gura Şuţii a fost în Iaşi, în 2016, chiar între 13 şi 16 iunie, deci în perioada în care a fost agresată copila în vârstă de 8 ani. Procurorii trebuie să facă lumină în acest caz şi să vadă dacă olandezul a molestat-o şi pe fetiţa din Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Parchetul General anchetează o nouă ipoteză în cazul olandezului ucigaș