Antena Meniu Search
x

Părinţii copiilor terorizaţi de educatoare ameninţă cu tribunalul

Părinţii copiilor terorizaţi de educatoare ameninţă cu tribunalul, dacă Monica Cermure va mai călca vreodată într-o grădiniţă sau şcoală.

Vezi și

Părinţii copiilor terorizaţi de educatoare ameninţă cu tribunalul, dacă Monica Cermure va mai călca vreodată într-o grădiniţă sau şcoală. 

Astăzi, au mers cu plângerea la directoarea unităţii de învăţământ şi nu şi-au mai lăsat copiii la cursuri. Cei mai mulţi vor un psiholog pentru că din cauza tratamentelor educatoarei, cei mici sunt încă afectaţi. Monica Cermure este suspendată momentan şi aşteaptă decizia comisiei de disciplină. 

Şi singură în clasă s-ar fi trezit astăzi, dacă nu era suspendată pentru că i-a terorizat pe copii. Din cei 25 de la grupa mică, niciunul n-a mai venit la grădiniţă, de dimineaţă.

În schimb, părinţii au avut multă treabă. Au scris o petiţie şi au strâns semnături pentru ca Monica Cermure să fie exclusă definitiv din sistem. Educatoarea obişnuia să jignească şi să strige la copii, unii dintre ei abia trecuţi de trei ani. Reacţiile revoltătoare ale învăţătoarei au fost înregistrate cu un reportofon pe care părinţii i l-au dat unui copil. Săptămâna viitoare, comisia va decide soarta educatoarei. Pentru copiii pe care i-a avut în grijă, va fi adus un psiholog. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Părinţii copiilor terorizaţi de educatoare ameninţă cu tribunalul