Antena Meniu Search
x

Video Pârtiile de schi din masivul Postăvaru, în plin proces de reamenajare. Administratorii fac primele pregătiri pentru sezonul rece

Pârtiile de schi sunt pline de oameni şi pe timp de vară. Însă nu vorbim de turişti veniţi la distracţie, ci de angajaţii care pregătesc cu minuţiozitate terenul pentru viitorul sezon de schi.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 18.08.2021, 08:47

Vezi și

Ce se intamplă pe pârtiile de schi vara, când temperaturile atmosferice trec chiar de 30 de grade Celsius? Pe scurt, răspunsul este că se lucrează la stabilizarea terenului şi se fac reparaţii complexe, la instalaţiile de produs zăpada artificială.

Sunt realizate în primul rând lucrări de revizie pentru tunurile mobile de produs zăpada artificială, cât şi pentru dispozitivele fixe şi instalaţiile de pompare. E, probabil, o ocazie unică să te răcoreşti la apa pulverizată fin, prin duzele unei lancii pentru produs zăpada artificială. Se însămânţează zonele fragile, se coseşte iarba crescută prea mult, se întăresc gardurile pe care iarna sunt montate plasele de protecţie. Masivul Postăvarul, cu un domeniu schiabil de aproximativ 80 de hectare e un furnicar, în această perioadă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Pârtiile de schi din masivul Postăvaru, în plin proces de reamenajare. Administratorii fac primele pregătiri pentru sezonul rece