Antena Meniu Search
x

Patron de local din Centrul Vechi al Capitalei, ucis în stil mafiot

Centrul Vechi al Capitalei, considerat şi centrul distracţiei, a fost scena unei orori. Patronul unui local a fost găsit mort într-un sac

Vezi și

Centrul Vechi al Capitalei, considerat şi centrul distracţiei, a fost scena unei orori. Patronul unui local a fost găsit mort într-un sac

Cadavrul era ascuns sub duşumeaua unui club care în urmă cu aproape trei săptămâni a fost cuprins de un incendiu. Nu e o simplă concidenţă. Anchetatorii cred că ucigaşul ar fi încercat să ascundă urmele.

Bărbatul ucis avea 45 de ani, iar numele lui este Nicu Stanciu. Acesta avea un mic bar cu terasă în Centrul Vechi şi locuia într-o clădire din spatele acestuia.

Nicu Stanciu a dispărut fără urmă pe data de 13 iunie. Soţia s-a dus la Poliţie şi a anunţat dispariţia. Primii suspecţi au fost cei cu care el făcea afaceri. Bărbatul obişnuia să ia cu chirie spaţii comerciale în această zonă, iar la un moment dat să le subînchirieze, aceste persoane fiind primele vizate de către anchetatori.

Poliţiştii urmează să vină cu suspecţii în acest caz în locul în care a fost descoperit cadavrul şi să facă reconstituirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Patron de local din Centrul Vechi al Capitalei, ucis în stil mafiot