Antena Meniu Search
x

În cea mai gălăgioasă staţiune de la mare, există un loc unde domneşte liniştea. În bărcile pescarilor

Nimic nu se compară cu o dimineaţă, pe valuri, în barca pescarilor din Olimp. Înainte de răsărit, reporterii Observator au pornit pe mare, să-i ajute să aducă la mal captura din năvoade.

Vezi și

Nimic nu se compară cu o dimineaţă, pe valuri, în barca pescarilor din Olimp. Înainte de răsărit, reporterii Observator au pornit pe mare, să-i ajute să aducă la mal captura din năvoade. Nu a fost uşor. S-au întors cu sute de kilograme de peşte care au plecat spre restaurantele din staţiuni.

A fost ceaţă pe mare înainte de răsărit. Reporterii Observator au urcat în barca pescarilor din Olimp, hotârâţi să-şi încerce norocul la năvod. 

Au prins primul zargan pe anul acesta. Nu a fost chiar o captura reusita, dar oamenii se multumesc si cu atat. Cam o suta de kilograme. Intr-o zi buna, se prinde cam o tona de peste.

Când soarele iese din mare, barca face cale întoarsă spre uscat. La mal aşteaptă clienţii. Iar restaurantele, marfă proaspătă. Pescarul ştie cel mai bine valoarea fiecărui peşte din farfurie. 

Captura zilei ajunge repede în bucătării. De lângă plite, produsele sunt aranjate în platourile care ajung pe mese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » În cea mai gălăgioasă staţiune de la mare, există un loc unde domneşte liniştea. În bărcile pescarilor