Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Porcul, vedeta bucatelor româneşti

Maeştrii gastronomiei româneşti s-au încins în focul competiţiei.S-au întrecut în prepararea porcului. Şi, se ştie. românu-i român. Iar când vine vorba de porc, şi stelele Michelin pălesc.

de Redactia Observator

la 09.02.2014 , 09:52

 La pomana porcului din Livada, toată lumea a avut de câştigat. Pofticioşii s-au înfruptat din mâncăruri gătite cu multă îndemânare, în tihnă, la foc de lemne. Iar bucătarii, specialişti în prepararea cărnii de porc, au primit laude. şi comenzi cu nemiluita.

La primul concurs de tăiat porci din noul an, bucătarii au mizat pe reţetele moştenite de la bunici. Echipele din ungaria au fost sarea şi piperul competiţiei

15 metri a măsurat cârnatul record. N-a fost singurul preparat care le-a atras atenţia vizitatorilor. Şi cum apetitul nu cunoaşte graniţe, şi la festivalul Internaţional de la Balvanyos, din Covasna, sute de oameni au degustat jumări şi tochituri.

Vezi și

Totul udat, aşa cum îi place românului, cu cel puţin un pahar de pălincă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Porcul, vedeta bucatelor româneşti