Antena Meniu Search
x

Preturile locuintelor din nordul Capitalei mai ridicate decat in sud

Garsoniera in nord sau apartament cu doua camere in sud? Aceasta este dilema celor care cauta acum o locuinta in Capitala. Asta pentru ca zona de nord, acolo unde sunt cele mai multe birouri, este mai scumpa in timp ce sudul are cele mai multe oferte accesibile

Vezi și

O garsoniera mai mica, de numai 26 de metri patrati, situata la cinci minute de soseaua Oltenitei costa doar 20.000 de euro. Pentru o suma aproape dubla, mai precis 38.000 de euro aveti oferta unui dezvoltator pentru o garsoniera in nordul Capitalei. Sau un apartament de doua camere si 40 de metri patrati. Iar daca va puteti permite pretul de 50.000 de euro puteti cumpara un apartament de trei camere si 70 de metri patrati in sud sau cu doua camere de 60 de metri patrati in nord.

Dincolo de aceste exemple, exista voci care spun ca toate apartamentele, vechi sau noi, se vor ieftini dupa ce se epuizeza fondurile pentru programul Prima Casa. Banii mai ajung pentru trei, maxim patru luni. Asa ca daca aveti rabdare pana atunci, s-ar putea sa gasiti in nord casa pe care vi-o permiteti acum doar in sud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Preturile locuintelor din nordul Capitalei mai ridicate decat in sud