Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul parlamentarului care ar fi lovit cu mașina doi protestatari. Ce spune șeful Jandarmeriei Române

Șeful Jandarmeriei Române a declarat că cei doi protestatari care susțin că au fost loviți de mașina lui Ioan Terea au sărit de fapt în fața automobilului.

la 07.12.2017, 23:40
Deputatul Ioan Terea, la volanul masinii cu care ar fi lovit doi protestatari

Șeful Jandarmeriei Române a declarat, joi, că cei doi protestatari care susțin că au fost loviți de mașina deputatului PSD Ioan Terea au sărit de fapt în fața automobilului acestuia.

Sebastian Cucoș a declarat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că unul dintre cei doi protestatari are mai multe amenzi din cauza mişcărilor de stradă la care ar fi participat.

Şeful Jandarmeriei Române a descris profilul protestatarului modern, precizând că acesta acţionează la limita legii încercând să provoace forţele de ordine.

"Protestatarul de astăzi şi-a schimbat profilul foarte mult. Lucrează la limita legii, stie legea extraordinar de bine. Provoacă foarte mult şi aşteptă o reacţie violentă din partea noastră pentru că ar empatiza în spaţiul public. Noi trebuie să rămânem echilibraţi, e foarte greu echilibrul ăsta", a declarat Sebastian Cucoş.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Răsturnare de situație în cazul parlamentarului care ar fi lovit cu mașina doi protestatari. Ce spune șeful Jandarmeriei Române