Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situație în cazul parlamentarului care ar fi lovit cu mașina doi protestatari. Ce spune șeful Jandarmeriei Române

Șeful Jandarmeriei Române a declarat că cei doi protestatari care susțin că au fost loviți de mașina lui Ioan Terea au sărit de fapt în fața automobilului.

de Redactia Observator

la 07.12.2017 , 23:40

Deputatul Ioan Terea, la volanul masinii cu care ar fi lovit doi protestatari

Șeful Jandarmeriei Române a declarat, joi, că cei doi protestatari care susțin că au fost loviți de mașina deputatului PSD Ioan Terea au sărit de fapt în fața automobilului acestuia.

Sebastian Cucoș a declarat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că unul dintre cei doi protestatari are mai multe amenzi din cauza mişcărilor de stradă la care ar fi participat.

Şeful Jandarmeriei Române a descris profilul protestatarului modern, precizând că acesta acţionează la limita legii încercând să provoace forţele de ordine.

Articolul continuă după reclamă

"Protestatarul de astăzi şi-a schimbat profilul foarte mult. Lucrează la limita legii, stie legea extraordinar de bine. Provoacă foarte mult şi aşteptă o reacţie violentă din partea noastră pentru că ar empatiza în spaţiul public. Noi trebuie să rămânem echilibraţi, e foarte greu echilibrul ăsta", a declarat Sebastian Cucoş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Răsturnare de situație în cazul parlamentarului care ar fi lovit cu mașina doi protestatari. Ce spune șeful Jandarmeriei Române