Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul parlamentarului care ar fi lovit cu mașina doi protestatari. Ce spune șeful Jandarmeriei Române

Șeful Jandarmeriei Române a declarat că cei doi protestatari care susțin că au fost loviți de mașina lui Ioan Terea au sărit de fapt în fața automobilului.

Deputatul Ioan Terea, la volanul masinii cu care ar fi lovit doi protestatari

Șeful Jandarmeriei Române a declarat, joi, că cei doi protestatari care susțin că au fost loviți de mașina deputatului PSD Ioan Terea au sărit de fapt în fața automobilului acestuia.

Sebastian Cucoș a declarat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că unul dintre cei doi protestatari are mai multe amenzi din cauza mişcărilor de stradă la care ar fi participat.

Şeful Jandarmeriei Române a descris profilul protestatarului modern, precizând că acesta acţionează la limita legii încercând să provoace forţele de ordine.

"Protestatarul de astăzi şi-a schimbat profilul foarte mult. Lucrează la limita legii, stie legea extraordinar de bine. Provoacă foarte mult şi aşteptă o reacţie violentă din partea noastră pentru că ar empatiza în spaţiul public. Noi trebuie să rămânem echilibraţi, e foarte greu echilibrul ăsta", a declarat Sebastian Cucoş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Răsturnare de situație în cazul parlamentarului care ar fi lovit cu mașina doi protestatari. Ce spune șeful Jandarmeriei Române