Antena Meniu Search
x

A fost reluată parțial activitatea pe platforma industrială Dacia

Direcția de Comunicare Groupe Renault România a anunțat că marți, 21 aprilie, a fost reluată parțial activitatea pe platforma industrială Dacia de la Mioveni. S-au redeschis Uzina Mecanică și Șasiuri (Motoare, Cutii de Viteze, Șasiuri, Aluminiu, Logistică) și Uzina Vehicule, departamentul Presaj.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.04.2020, 18:58

A fost reluată parțial activitatea pe platforma industrială Dacia
O parte dintre angajații de la Uzina Dacia s-au reîntors la muncă - Groupe Renault România
  • Angajații au venit la serviciu pe bază de voluntariat
  • Se respectă regulile de igienă și distanțate socială

"Activitatea pe platforma industrială Dacia de la Mioveni a fost reluată astăzi, parțial, la Uzina Mecanica și Șasiuri (Motoare, Cutii de Viteze, Șasiuri, Aluminiu, Logistică) și la Uzina Vehicule, în departamentul Presaj. Producția, asigurată în bază de voluntariat, se desfășoară în condiții de protecție sanitară, de igienă și securitate. În prima zi de lucru, fiecare echipă a fost informată despre măsurile luate de către companie și despre regulile de urmat cu strictețe pentru a proteja sănătatea tuturor angajaților", au transmis reprezentanții Renault.

Potivit comunicatului, traseul între domiciliu și locul de muncă, de la accesul în autobuz, până la accesul efectiv la postul de lucru de pe platforma industrială, respectă distanța socială.

La sosire, angajaților de pe platforma Dacia li se verifică temperatura cu ajutorul unei camere termice.

"Accesul în interiorul platformei (ex. vestiare, ateliere de lucru, cantină, zone de repaus) se face respectând marcajele vizuale la sol, regulile de igienă și de distanță socială. Toate posturile de lucru sunt dezinfectate, iar angajații poartă măști de protecție", a anunțat Direcția de Comunicare Groupe Renault România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A fost reluată parțial activitatea pe platforma industrială Dacia