Antena Meniu Search
x

Sărbătoarea Paştelui a unit în bucurie şi în tristeţe cinci familii din România

Familia Dorei, fata de 16 ani din Timiş ucisă de un şofer, şi familiile celor patru suflete pe care le-a salvat după ce i-au fost donate organele

Vezi și

Familia Dorei, fata de 16 ani din Timiş ucisă de un şofer, şi familiile celor patru suflete pe care le-a salvat după ce i-au fost donate organele

Învierea a însemnat viaţă şi bucurie dublă pentru Georgiana. A primit un rinichi sănătos chiar de ziua ei. Pentru Georgiana, a fost cel mai frumos Paşte de până acum, iar pentru asta vrea să-i întâlnească pe părinţii Dorei şi să le mulţumească. 

Georgiana, mama de 32 de ani din Târgu Jiu, trăieşte datorită rinichiului pe care l-a primit de la Dora. Femeia a făcut primii paşi după operaţie. Zâmbeşte şi numără zilele până când medicii o vor lăsa să plece acasă. Fetiţa ei are aproape anii Dorei.

Dora a fost lovită de un şofer şi a murit după patru zile de comă. Robert, Ramona şi Andrada, o copilă de şapte ani, şi-au legat vieţile pentru totdeauna de amintirea ei. Inginerul de 29 de ani din Timişoara a primit celălalt rinichi, iar Ramona şi Andrada au împărţit ficatul.

În satul unde Dora s-a născut şi a fost îngropat, părinţii încă îşi plâng unicul copil. Dora era o elevă model. Îşi dedica mare parte din timp ajutându-i pe alţii. A făcut-o şi după moarte. Cea mai mare dorinţă a Georgianei este să-i întâlnească părinţii şi să le mulţumească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Sărbătoarea Paştelui a unit în bucurie şi în tristeţe cinci familii din România