Antena Meniu Search
x

Scandal monstru în stradă, după un accident, la Strehaia: "Bagă-i fiola! De ce nu-i bagă fiola?" (Video)

Un scandal de proporţii a izbucnit, la Strehaia, în Mehedinţi, după un accident provocat de un tânăr care circula cu viteză. Oamenii au ieşit în stradă furioşi, pentru că şoferul vinovat ar mai fi lovit un om cu câteva zile înainte, însă i s-ar fi dat dreptul de a conduce în continuare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.10.2019, 21:37

Vezi și

Un scandal de proporţii a izbucnit, la Strehaia, în Mehedinţi, după un accident provocat de un tânăr care circula cu viteză. Oamenii au ieşit în stradă furioşi, pentru că şoferul vinovat ar mai fi lovit un om cu câteva zile înainte, însă i s-ar fi dat dreptul de a conduce în continuare maşina.

Oamenii au cerut poliţiştilor să-i pună fiola şoferului, convinşi fiind că acesta era băut.

Scandal în stradă la Strehaia, după un accident

Localnicii din Strehaia au ieşit în stradă, furioşi, după ce un tânăr şofer a provocat un accident. Şoferul ar fi circulat cu viteză mare şi ar fi lovit un alt autoturism, la câteva zile după ce ar fi provocat un alt accident de circulaţie, lovind o persoană de pe marginea şoselei.

Zeci de oameni au încercat să pună presiune pe poliţişti ca să testeze şoferul sub ochii lor cu etilotestul, convinşi fiind că acesta era băut.

Poliţiştii au reuşit, în cele din urmă, aplanarea conflictului şi l-au transportat pe şoferul vinovat la spital, deoarece ar fi suferit răni în urma accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Scandal monstru în stradă, după un accident, la Strehaia: "Bagă-i fiola! De ce nu-i bagă fiola?" (Video)