Antena Meniu Search
x

Scandal cu faclii si butelii pe o strada din Galati

O strada din Galati a devenit, astazi, timp de patru ore, scena unui un circ ambulant. Date afara cu forta de reprezentantii primariei, din locuri ocupate abuziv, cateva familii de rromi au protestat in forta.

Vezi și

S-au cocotat mai intai pe garaj. Cu faclii aprinse si butelii langa ei, si-au chemat primarul. De la el a venit ordin ca familiile lor sa fie evacuate pentru ca ar locui in spatii ocupate ilegal. Mai exact, in niste garaje.

Dar scandalul s-a mutat rapid in strada. Un gard viu s-a format langa garaje. Cu fustele lor lungi si inflorate, femeile n-au stat deoparte. In bratele lor, doi sugari. Inca sase copii pe langa ele, cu putin peste 10 ani, au participat intens la protest.

In fata circului, reprezentantii primariei au ramas masca. Nici mascatii n-au fost impresionati. Cei aproape 30 de protestatari spun ca au ajuns sa stea in garaje pentru ca primaria le-a promis o locuinta sociala pe care n-au vazut-o nici azi.

Dupa patru ore, un reprezentat al rromilor a reusit sa faca liniste pe strada. Maine, strada va deveni din nou loc de scandal daca lucrurile nu se rezolva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Scandal cu faclii si butelii pe o strada din Galati