Antena Meniu Search
x

Bărbatul scos din râul Săsar, la Baia Mare, ar fi victima unui scandal într-un triunghi amoros

Un braşovean a crezut că îşi va întâlni marea iubire, a străbătut jumătate de ţară până la Baia Mare, însă escapada amoroasă s-a încheiat dramatic.

Vezi și

Un braşovean a crezut că îşi va întâlni marea iubire, a străbătut jumătate de ţară până la Baia Mare, însă escapada amoroasă s-a încheiat dramatic. Nu se ştie cum a ajuns în apele râului Săsar, chiar după ce a cunoscut-o pe tânăra cu care vorbea pe internet. La întâlnire a ajuns şi fostul ei iubit. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă braşoveanul a fost aruncat în apă sau a avut loc un accident.

Se scurg clipe dramatice pe malul râului Săsar. Pompierii se chinuie să tragă la mal un bărbat căzut în apele reci şi învolburate. Medicii reuşesc cu greu să îl stabilizeze. 

La câţiva metri, poliţiştii încătuşează un alt bărbat. Este dezbrăcat pe jumătate şi recită versete din Biblie. Lângă el, o femeie face gesturi disperate. Poliţiştii bănuiesc că unul dintre ei l-ar fi aruncat în apă pe bărbat. După minute bune de scandal, cei doi sunt duşi la audieri. Dar nu au putut oferi explicaţii. Au fost conduşi la sediul Poliţiei şi, ulterior, transportaţi la spitalul din Sighetul Marmaţiei unde au rămas internaţi în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. 

Ar fi existat un triunghi amoros. Bărbat scos din apă are 37 de ani şi venise din Braşov la Baia Mare pentru a o cunoaşte personal pe tânăra de 23 de ani cu care vorbise doar pe internet, timp de o săptămână. La întâlnire, şi-ar fi făcut apariţia şi fostul iubit, în vârstă de 43 ani, iar lucrurile s-au complicat. 

Există bănuială că cei doi scandalagii ar fi consumat substanţe interzise. Anchetatorii vor stabili dacă au încercat să-l omoare pe tânărul Braşov sau a fost un accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul scos din râul Săsar, la Baia Mare, ar fi victima unui scandal într-un triunghi amoros