Meniu
Search
x

S-au implinit trei ani de la moartea Madalinei Manole

Madalina Manole ramane o amintire vie. In ziua in care se implinesc trei ani de la moartea artistei, cei care au iubit-o si i-au ascultat muzica au batut sute de kilometri ca sa ii aprinda o lumanare la capatai.

la 14.07.2013, 20:31
Vezi și

La fel a facut si sotul ei, Petru Mircea, linistit ca nu va da ochii cu parintii Madalinei, plecati in pelerinaj. Dusmani de moarte dupa decesul cantaretei, cei trei fac tot posibilul sa se intalneasca doar la tribunal.

Madalina Radu a venit tocmai de la Cluj ca sa ii aprinda o lumanare idolului ei. A crescut ascultand melodiile fetei cu parul de foc si nu exista piesa pe care sa nu o cunoasca: “Si pe mine ma chiama Madalina. Sunt mandra ca-i port numele. Toate melodiile imi plac”.

Nu e singurul fan care a pastrat in suflet momentul cand Madalina a ales o alta cale decat viata, chiar in ziua in care urma sa implineasca 43 de ani. Pe 14 iulie, an de an, Maria vine la capataiul celei care trebuia sa ii fie nasa de botez pentru copil: “Pentru mine, Madalina reprezenta mama sufletului meu. Inainte sa moara era mai inchisa in ea. Evita sa vorbeasca cu prietenii, cu apropiatii, cu toata lumea din jurul ei”.

Toti cei care au ajuns astazi la mormantul din Ploiesti, au avut o singura durere. Prinsi intr-un conflict care parca nu se mai termina, nici sotul, nici parintii nu au avut grija sa ii faca artistei o cruce din marmura cu fotografia ei si un cavou.

Marii absenti de la cimitir au fost parintii artistei, plecati in pelerinaj la cateva zeci de kilometri distanta, in judetul Dambovita. Cei doi nu isi mai gasesc linistea dupa moartea Madalinei, mai ales ca si-au petrecut ultimii ani din proces in proces, acuzandu-l pe sotul artistei de omor. Nu la fel a crezut si instanta care s-a ocupat de caz..

Judecatorii au hotarat fara drept de apel ca pe 14 iulie, chiar de ziua ei, artista a decis sa isi puna capat zilelor. In plus, grafologii au citit biletul de adio si au confirmat: Madalina s-a sinucis chinuita de gandul ca nu mai avea pe scena stralucirea de altadata.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » S-au implinit trei ani de la moartea Madalinei Manole