Antena Meniu Search
x

Sfârşitul vieţii unui bărbat din Bacău a dus la salvarea altor trei

Trei oameni au şansa să trăiască după ce familia unui bărbat de 45 de ani a fost de acord cu donarea organelor. Pentru viaţa bărbatului, care a ajuns la spital după un accident rutier, medicii nu au mai putut face nimic.

Vezi și

 Trei oameni au şansa să trăiască după ce familia unui bărbat de 45 de ani a fost de acord cu donarea organelor. Pentru viaţa bărbatului, care a ajuns la spital după un accident rutier, medicii nu au mai putut face nimic. Suferise deja al doilea atac cerebral. Familia a hotărât însă ca omul să trăiască în alte forme. Un rinichi al lui a ajuns la Iaşi. Cel de-al doilea şi ficatul, la Bucureşti.

În Bucureşti, "un ochi râde". în Bacău "altul plânge". Sfârşitul vieţii unui bărbat a dus la salvarea altor trei. Una în Iaşi şi două în capitală. La 54 de ani, la Fundeni, o pacientă poate învinge boala, după ce a primit ficatul pe care îl aştepta de atâta vreme.

De la internare, starea s-a deteriorat pregresiv, s-a intervenit chirurgical, în ciuda strădaniei echipei medicale, pacientul a intrat în moarte cerebrală. Ieri-dimineaţă, a fost pentru a doua oară. Pentru viaţa bărbatului nu se mai putea face nimic, dar el putea să salveze altele. Îndurerată, familia şi-a dat acordul.

De Crăciun, alte trei persoane au primit o nouă şansă la viaţă. Atunci, un tânăr de 19 ani a intrat în moarte cerebrală, după mai multe zile la terapie intensivă, tot în urma unui accident rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Sfârşitul vieţii unui bărbat din Bacău a dus la salvarea altor trei