Antena Meniu Search
x

Şi-a abandonat copilul abia născut într-o gară de lângă Timişoara. Cum își motivează femeia gestul șocant

Şi-a abandonat copilul abia născut într-o gară de lângă Timişoara. Nu a avut pic de remuşcare că cel mic ar putea muri

Vezi și

Şi-a abandonat copilul abia născut într-o gară de lângă Timişoara. Nu a avut pic de remuşcare că cel mic ar putea muri. Singurul ei gând a fost să scape de cel pe care l-a purtat nouă luni în pântece. 

Câteva ore ar fi stat bebeluşul nemâncat şi în frig până când a fost găsit şi salvat de un localnic. Acum, tânăra riscă închisoarea. 

Corina Oltean are 22 de ani. Are un copil de patru ani acasă. În urmă cu patru zile a mai născut unul. Dar, nu l-a dus să îşi întâlnească fratele. Decisă să scape de el, l-a abandonat fără pic de milă într-o gară. Banii ar fi determinat-o să renunţe la prunc. Tânăra a născut acasă. Şi, pentru că nu fost asistată de niciun medic, a ajuns la spital din cauza complicaţiilor. I-a minţit pe medici şi le-a spus că ar fi suferit un avort spontan. Nu a durat mult şi şi-au dat seama cine îl abandonase.

Cei de la Protecţia Copilului s-au sesizat şi urmează o anchetă pentru a se stabili dacă femeia îşi poate ingriji cei doi copii. Mama a fost audiată şi are acum dosar penal pentru abandon de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Şi-a abandonat copilul abia născut într-o gară de lângă Timişoara. Cum își motivează femeia gestul șocant