Antena Meniu Search
x

Sibiu, în topul celor mai sigure orașe de vizitat

Sibiul a fost inclus în topul celor mai sigure oraşe de vizitat, alături de destinaţii din Portugalia sau Grecia. Clasamentul este întocmit de platforma online European Best Destination, iar oraşul din inima Transilvaniei este prezentat ca o locaţie sigură cu un număr mic de infectări, perfectă pentru iubitorii de cultură, dar şi pentru amatorii de plimbări în natură.

de Redactia Observator

la 04.06.2020, 11:42

Vezi și
  • Sibiu, destinație de top la nivel european
  • Orașul așteaptă reîntoarcerea turiștilor

Realizatorii studiului s-au bazat pe numărul mic al cazurilor de de îmbolnăvire cu noul coronavirus, iar în România s-au înregistrat de 15 ori mai puţine cazuri COVID faţă de cele mai afectate ţări europene.

Astrid Fodor, primarul Sibiului - M-am bucurat mult să văd că Sibiul nu este doar unul dintre cele mai frumoase oraşe turistice anul acesta, deci European Best Destination 2020, ci este şi una din cele mai sigure destinaţii turistice.

Burgul transilvănean deja a reuşit să-şi găzduiască primii turişti, iar aceştia au fost încântaţi de liniştea şi farmecul oraşului.

Cum oraşul freamătă de dorul turiştilor, autorităţile s-au pregătit pentru a le oferi toată siguranţă necesară.

Alin Chipăilă, director AJT Sibiu - Sibiul chiar prezintă foarte multe atuuri întrucât distanţarea fizică, tipurile de turism care se pot practica în judeţul nostru pornind de la drumeţie, turismul individual, turismul de familie, turismul cultural, toate acestea presupun riscuri scăzute de contaminare cu noul coronavirus.

La începutul acestui an, Sibiul s-a clasat pe locul şase într-un clasament european al celor mai bune destinaţii de vizitat în 2020. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Sibiu, în topul celor mai sigure orașe de vizitat