Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferiţa de 22 de ani care a zburat cu BMW-ul în lac, la Fălticeni, era însărcinată. Didina avea viteză

Şoferiţa de 22 de ani care a zburat cu BMW-ul în lac, la Fălticeni, era însărcinată. Didina avea viteză şi a ieşit de pe drum într-o curbă la dreapta, apoi a ajuns cu bolidul în apă.

de Cosmin Stăniloiu

la 17.09.2019 , 11:10

Şoferiţa de 22 de ani care a zburat cu BMW-ul în lac, la Fălticeni, era însărcinată. Didina avea viteză şi a ieşit de pe drum într-o curbă la dreapta, apoi a ajuns cu bolidul în apă.

O șoferiță în vârstă de 22 de ani, aflată la volanul unui autoturism BMW Seria 5, s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului și a plonjat în iazul Șomuz. Autoturismul se îndrepta spre Fălticeni. Pe fondul neadaptării vitezei, înaintea unui viraj la dreapta, a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe carosabil.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Mașina a pus la pământ doi arbori de pe marginea iazului după care a plonjat în apă.

Tânăra a fost salvată de 5 pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, care se întorceau de la Suceava, unde au susținut examenul pentru ocuparea unor posturi de șef gardă de intervenție. Militarii au intervenit imediat, au extras victima și au adus-o în siguranță la mal.

Tânăra, Didina C., din Preuteşti, conștientă și cooperantă, a fost preluată de o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță. Ea le-a spus ambulanțierilor că este însărcinată, scrie Cronica de Fălticeni.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Şoferiţa de 22 de ani care a zburat cu BMW-ul în lac, la Fălticeni, era însărcinată. Didina avea viteză