Antena Meniu Search
x

O şoferiţă supărată s-a dus la Poliţie, după ce un şofer i-a lovit maşina, ca să afle că nu are permis

O tânără din Iaşi a mers direct la Poliţie să declare o tamponare, după ce un şofer a lovit-o din spate. Ştiindu-se cu legea de partea sa, tânăra l-a reclamat fără rezerve pe bărbatul respectiv, însă, la o verificare mai atentă, poliţiştii au constatat că femeia...nu avea carnet de conducere.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.10.2019, 20:57

- Foto Profi Media

O tânără din Iaşi a mers la Poliţie să reclame o tamponare, după ce un şofer a lovit-o din spate. Ştiindu-se cu legea de partea sa, tânăra l-a reclamat fără rezerve pe bărbatul respectiv, însă, la o verificare mai atentă, poliţiştii au constatat că femeia...nu avea carnet de conducere.

A urmat o stupefacţie generală, atât din partea poliţiştilor, cât şi din partea tinerei, care era ferm convinsă că are carnet de conducere. 

O tânără fără permis de conducere a mers la Poliţie să reclame o tamponare în trafic

Scuzele unei ieşence prinsă fără carnet de conducere la volan n-au avut mare greutate în faţa legii. Tânăra, a cărei maşină fusese lovită din spate de un şofer neatent, a mers să reclame tamponarea la Poliţie, doar ca să afle că nu are carnet de conducere.

Mirarea a fost generală, tânăra fiind ferm convinsă că are carnet de conducere. Poliţiştii i-au demonstrat, însă, contrariul. Baza de date indica că femeia nu posedă carnet de conducere pentru nicio categorie de vehicule, astfel că poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, potrivit ziarulevenimentul.ro.

Există şi posibilitatea unei erori în baza de date a Poliţiei şi totul să fie o greşeală, însă până în momentul publicării acestui articol nu existau informaţii în acest sens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O şoferiţă supărată s-a dus la Poliţie, după ce un şofer i-a lovit maşina, ca să afle că nu are permis